Mangalda et yapmanın genel bir tarifi: Malzemeler: 1 kg dana biftek veya bonfile (isteğe bağlı olarak kuzu, tavuk veya balık da tercih edebilirsiniz) Zeytinyağı veya sıvı […]
SAFRAN ÇAYI Mor renge sahip olan ve özellikle sonbahar aylarında yetişen safran bitkisinden elde edilir. Aslen bir Asya bitkisi olan safran, adını da verdiği Safranbolu ilçesinde […]
ORDU GÜNLERİNDE Bizleri yalnız bırakmayan ve standımıza gelen hemşehrilerimiz, bakanlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. BAKACAK KÖFTESİ’ne ise göstermiş oldukları ilgi ve olumlu yorumları […]
zengin mutfak kültürü, birbirinden lezzetli ve özgün yemekleriyle tanınır. Bu zengin mirastan biri de, özellikle kış aylarında sofralarda sıklıkla yerini alan kara lahanalı köftedir. Bu muazzam […]
Adımı attığım an, mis gibi kahve kokuları, sıcak bir atmosfer ve samimi bir gülümseme ile karşılanacaksınız. Ancak, gerçek büyü, ilk yudumda başlayacak. Abant Kahvesi baristaları, gerçekten […]
Anadolu Otoyolu’ndaki bakım çalışması D-100 kara yolundaki esnafa yaradı D-100 kara yolu Düzce-Bolu geçişinde yer alan işletmelerde, Anadolu Otoyolu Ankara yönündeki onarım çalışması nedeniyle trafik bu […]
Anadolu Otoyolu’ndaki 45 günlük çalışma, Bolu Dağı esnafının yüzünü güldürdü Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarından Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde Kaynaşlı ile Abant gişeleri arasındaki kısmın Ankara […]
Bolu Dağı’ndaki Bakım Çalışmaları Nedeniyle D-100 Yolu Yoğun Trafik Alıyor Anadolu Otoyolu’ndaki bakım çalışmaları nedeniyle Bolu Dağı geçişindeki yol güzergahı 25 Eylül’de ulaşıma kapatıldı. Bu durum, […]
Anadolu Otoyolu’ndaki 45 Günlük Çalışma, Bolu Dağı Esnafının Yüzünü Güldürdü TÜRKİYE’nin önemli geçiş güzergahlarından Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde Kaynaşlı ile Abant gişeleri arasındaki kısmın Ankara […]